Zamieszczone przez kros
Zapachy z KLIMY w OII - jak zlikwidować !
Zwiń
X
-
Rzeczywiście wymiana co 30 kkm jest grubo naciągana. Ale co bardziej kumate ASO zwraca na to uwagę.Zamieszczone przez greszczynzmieniajcie filtr co 15 tyś
Ja wymieniam co 20 kkm (co pół roku) i powiem, że zawsze był w lepsyzm stanie niż Twój. Jeżdżę 50% trasa i staram się nie parkować pod drzewami z których spada nie wiadomo co.
Zatem potwierdzam, że co 15 kkm obowiązkowo trzeba sprawdzić w jakim filtr jest stanie.
Komentarz
-
-
robi sie przegląd jezeli --przy zamkniętym obiegu na 1 na wylocie z kratki masz więcej niż 5,5stopnia CZamieszczone przez flyskiJakie macie doświadczania w kwestji kosztów kontroli klimy z uzupełnieniem czynnika chłodzącego?
(jaka cena i gdzie?)
mozesz to zrobić w domowych warunkach mając przenośny termomet elektroniczny
Komentarz
-
-
tak, z tym ze ja slyszalem o 8 stopniach :roll:Zamieszczone przez flyskiOooo. dzięki bardzo, właśnie takiego konkretu mi trzeba było ,
wprawdzie ja mam O1 ale myślę że temp. jest wspólna dla różnych klimatyzacvjisaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Sigma_74
sa dwie możliwości żeb sie go pozbyuc
1. kupuje srodek w spreju i sam robisz i zapach zniknie
2. jedziesz do servisyu zajmujacym sie klimą i oni się tym zajmują
srodek kup w areozolu lub taki w płynny, tylko ze jak płynny trzeba demontowac nawiewy
więc lepiej w areozolu
wczoraj sam sobie zrobiłem i napełniłem klimę i luzik polecam takie rozwiązanie
Komentarz
-
Sigma_74
w domu, mam firmę chłodniczaZamieszczone przez flyskiwyczyściłeś rozumiem sam, a napełniałeś gdzie?
Komentarz
-
Sigma_74
flyski, moge ci nabic, dogadamy się co i jak i juz, jestem z Głogowa
tęz polska miedż
kontakt na priva i po sprawie
Komentarz
Komentarz